FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht staat je vraag in deze lijst met veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op via info@jessicavdmark.nl

Nee, doorgaans niet. Ik werk alleen op tfp basis wanneer dit een eigen project betreft.
Uiteraard ben je altijd welkom om een shoot bij mij te boeken.

Een shoot kun je heel eenvoudig boeken door een mailtje te sturen naar info@jessicavdmark.nl , vermeld daarin het type fotoshoot dat je graag wilt boeken.

Nee dit doe ik nooit. Dit doe ik niet omdat ik zo de kwaliteit van mijn werk niet meer kan waarborgen en er mogelijk werk rondzweeft waar ik mijn naam niet aan wil verbinden. Ik lever alleen een ‘finished product’ aan, hier hoort ook mijn manier van nabewerken bij.
Ik lever nooit alle foto’s die er zijn gemaakt aan, ik maak altijd een voorselectie waar je uit kunt kiezen.
(zie vraag ‘ Kies jij de foto’s uit of mag ik dat doen?’ )

No worries, I got you! Ik stuur voorafgaand aan de shoot nog een e-mail met do’s en dont’s wat de styling betreft.

Ik maak eerst een voorselectie van de shoot (ik filter o.a. de oncharmante en onscherpe foto’s eruit), vervolgens mag jij uit deze voorselectie een keuze maken. Let op: deze foto’s zijn enkel bedoeld om een keuze uit te maken.

Dit is afhankelijk van het type shoot, maar bij de meeste shoots zijn dit 5 foto’s. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen.

Ja, dat kan! Tijdens het maken van de keuze selecteer je de extra foto’s die je wilt nabestellen en worden toegevoegd aan de factuur van de shoot. De kosten hiervan zijn €18-, per foto.

Je ontvangt de foto’s op hoge kwaliteit via de mail. In deze mail staat een downloadlink. Let op: deze link is maar een week actief!

Ja je mag de bewerkte beelden op social media plaatsen! Wel zou ik een naamsvermelding in de beschrijving op prijs stellen 🙂

Nee, dit mag niet. Ook geen filters. Je mag ze wel croppen zodat je ze op Instagram kunt plaatsen.

Doorgaans duurt dit maximaal 2 weken (nadat de betaling is ontvangen), tenzij er veel beelden zijn nabesteld. In geval van vertraging zal ik dit uiteraard netjes en op tijd communiceren.

Na het maken van een keuze zul je de factuur per mail ontvangen. Ik hanteer een betalingstermijn van 2 weken.

Je kunt mij altijd een mailtje sturen via info@jessicavdmark.nl