Fotoshoot in Corona tijden

Het is alweer 1,5 maand geleden dat ik heb besloten geen fotoshoots meer aan te nemen. Er was toen nog een hoop onduidelijk over het Corona virus en de cijfers van besmettingen stegen in rap tempo. Inmiddels pakken veel ondernemers voorzichtig het werk op, uiteraard met veel aanpassingen zodat er voldaan kan worden aan de regels vanuit het RIVM. Ook ik heb besloten voorzichtig mijn werkzaamheden weer op te pakken. Hoe zo’n shoot er nu uit komt te zien lees je hier in deze blog.

Hoe ziet een shoot er nu uit?

Momenteel kun je bij mij terecht voor portret shoots op locatie en in mijn studio (max 2 personen uit hetzelfde huishouden). Er kunnen totaal- tot halftotaal beelden geschoten worden (tot de buste ongeveer). Tijdens de shoot zullen we ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar houden. Dit houdt o.a. in dat je op locatie niet tussentijds de gemaakte beelden kunt bekijken, dit kan wél in de studio d.m.v. een extern beeldscherm. Bij de studio is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Na afloop zal de studio meteen worden schoongemaakt.

Nu de contactberoepen inmiddels ook weer van start mogen gaan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een visagist(e). Mocht je hier gebruik van willen maken, kom dan alleen zodat er niet meer dan 3 personen bij elkaar zijn.

De fotoshoot zal niet door kunnen gaan wanneer je last hebt van (verdachte) gezondheidsklachten, dit geldt ook voor mij.
De shoot zal dan verplaatst worden naar een later moment.

➡️ Wist je dat je ook bij mij terecht kunt voor productfotografie? Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag of wil je een shoot boeken?

Stuur gerust een mailtje naar info@jessicavdmark.nl
Meer informatie, regels en maatregelen betreffende het Corona virus vind je op deze pagina van de Rijksoverheid